از دیرباز تا کنون پخت کلوچه در ایران رواج داشته است. کلوچه صادراتی ایران به دلیل به کار گیری ماشین آلات به روز و رعایت استاندارد ها جایگاه خوبی را بین خریداران پیدا کرده است. همچنین از جمله مرغوب ترین کالا های صادراتی کشور است.
۴ خصوصیت کلوچه صادراتی چیست؟
کلوچه مخلوطی از آرد گندم، شکر و روغن است. خواستگاه اصلی کلوچه سیستان وبلوچستان میباشد. همچنین پخت کلوچه در آن از قرن هفتم میلادی آغاز شد. شهر های فومن و لاهیجان پایتخت کلوچه ایران هستند.
کلوچه انواع مختلفی دارد، کلوچه شکلاتی و کلوچه مغزدار و کلوچه میوه ای سه نوع از انواع کلوچه هستند. از گذشته تا به امروز خرید کلوچه صادراتی از شرکت های ایرانی، کشور های خارجی به ویژه کشور های حوضه خلیج فارس، باعث رونق اقتصادی کشور شده است.
خصوصیت کلوچه صادراتی چیست؟
۱-ویژگی های ظاهری کلوچه صادراتی
۲-ارزش غذایی
۳-داشتن نشان استاندارد
۴-بسته بندی مناسب برای صادرات
از خصوصیت های ظاهری کلوچه صادراتی میتوان به تزئین و مغز های به کار رفته در تهیه ی کلوچه اشاره کرد. یکی از ویژگی های ظاهری کلوچه شکل آن است. کلوچه در اشکال هندسی مختلف پخت میشود. ارزش غذایی کلوچه صادراتی با توجه به مواد به کار رفته در پخت و همچنین افزودنی های آن تعیین میشود. برای مثال کلوچه ساخته شده از آرد کامل، انرژی بیشتری نسبت به کلوچه میوه ای دارد.
کلوچه میوه ای فیبر بیشتری نسبت به کلوچه آرد کامل دارد. بسته بندی کلوچه صادراتی بسیار مهم است. از آن جهت که هر چقدر بسته بندی شکیل تر باشد، مصرف کننده را بیشتر به خرید ترقیب میکند. از سوی دیگر بسته بندی باید به گونه ای باشد، کلوچه فاسد نشود. همچنین از خرد شدن آن جلو گیری شود.
خرید کلوچه صادراتی به قیمت عالی
قیمت کلوچه صادراتی به دلیل داشتن کیفیت بالا نسبت به کلوچه عادی بالاتر است. اما با این حال خرید کلوچه صادراتی به صورت عمده بسیار به صرفه میباشد. بنابراین میتوان با قیمت عالی، کلوچه ای با کیفیت در اختیار داشت.
هنگام خرید کلوچه های صادراتی، از کیفیت آن اطمینان خواهید داشت. زیرا هر شرکت صادر کننده ، بهترین کلوچه های خود را برای صادرات انتخاب میکند. در ساخت کلوچه صادراتی از بهترین مغز و مرغوب ترین آرد و شکر ها استفاده میشود. همچنین در بسته بندی شکیل در اختیار مصرف کننده قرار میگیرد.
منبع : koloocheha.com
- ۰ ۰
- ۰ نظر